Du är här:Start > Barn & Familj

Barn & familj

Värnamo Missionskyrka tycker att barn och deras familjer är en viktig målgrupp. Vi vill att barnen ska känna sig hemma i vår församling och vi vill förmedla att det finns någon som alltid älskar dem, nämligen Jesus.

Vi erbjuder samlingar för familjer som vill lära känna andra i samma fas i livet. Vi tror att vi tillsammans kan dela stort och smått genom samtal och undervisning. Välkommen till en eller flera av våra samlingar.

• Konsert med Barnkördagen 28/9 kl.16.00

Åsa Magnesköld & Camilla Raask lär oss många roliga sånger som vi sedan får framföra i konserten kl.16

• Konsert med Michael Strand, Stands Kör & Missionskyrkans Kör

Konsert med Michael Strand, Stands Kör & Missionskyrkans Kör; Et in terra pax (och på jorden fred) är en jazzmässa av Michael Strand som uruppfördes 2015. Detta verk har ett tonspråk som rör sig i gränslandet mellan jazz och klassisk musik.