Församlingen är människorna

Vi vill vara en församling och gemenskap för människor i Värnamo där vi ges möjlighet att upptäcka och växa i tron på Jesus Kristus. Vi vill vara en gemenskap där människor från alla håll och bakgrunder får dela sitt liv med någon annan. Vår församling vill inte endast vara till för sig själv. Här finns en stor variation av mötesplatser och sammanhang där kontakter och gemenskaper formas och liv fördjupas. Välkommen till vår gemenskap.

Äntligen Fredag

- mötesplats för småbarnsfamiljer

Vi bjuder på enkel kvällsmat och barnen får möjlighet att leka och "fara runt" under första timman. Efter detta tar någon hand om barnen och vi föräldrar får möjlighet att samtala om smått och stort under andra timman. Vid något tillfälle kommer gästföreläsare och talar om familjeliv och föräldraskap / kristen tro och församlingsliv.

Vi möts mellan kl. 17.30-19.30.

Vill du bjuda med vänner och bekanta är du välkommen. Meddela till info@missionskyrkan.org om ni kommer. Vi betalar självkostnadspris för maten, max 100 kr per familj.

Ansvarig för samlingarna är