Församlingen är människorna

Vi vill vara en församling och gemenskap för människor i Värnamo där vi ges möjlighet att upptäcka och växa i tron på Jesus Kristus. Vi vill vara en gemenskap där människor från alla håll och bakgrunder får dela sitt liv med någon annan. Vår församling vill inte endast vara till för sig själv. Här finns en stor variation av mötesplatser och sammanhang där kontakter och gemenskaper formas och liv fördjupas. Välkommen till vår gemenskap.

Barnkören Smulorna

Vår barnkör heter Smulorna och här får du vara med om du är i åldrarna 5-10 år. Vi träffas torsdagar varannan vecka kl. 17.15-18.15 i Missionskyrkan med start 11 januari då vi sjunger och har skoj tillsammans.

Körledare för SMUlorna är Annika Brown, Malin Roos och Klara Westroth.

Vårens repetitioner är redan igång. Varannan torsdag jämna veckor kl.17:15-18:15.

För mer information kontakta

Malin Roos