Du är här:Start > Detta händer > Begravning

Församlingen är människorna

Vi vill vara en församling och gemenskap för människor i Värnamo där vi ges möjlighet att upptäcka och växa i tron på Jesus Kristus. Vi vill vara en gemenskap där människor från alla håll och bakgrunder får dela sitt liv med någon annan. Vår församling vill inte endast vara till för sig själv. Här finns en stor variation av mötesplatser och sammanhang där kontakter och gemenskaper formas och liv fördjupas. Välkommen till vår gemenskap.

Begravning

När en person dör påverkar det livet för människor runt omkring. Oavsett om det är ett förväntat dödsfall eller om det kommer plötsligt. Sorgen och saknaden kan ta sig uttryck på många olika sätt och den tar lång tid att ta sig igenom. Under den här perioden erbjuder vi möjligheten att prat med någon om livet och döden. Här är du välkommen att hålla begravningsgudstjänsten och den utformar du tillsammans med någon av våra pastorer.

Mer under Livets skeden

Document Moved

Object Moved

This document may be found here