Du är här:Start > Detta händer

Församlingen är människorna

Vi vill vara en församling och gemenskap för människor i Värnamo där vi ges möjlighet att upptäcka och växa i tron på Jesus Kristus. Vi vill vara en gemenskap där människor från alla håll och bakgrunder får dela sitt liv med någon annan. Vår församling vill inte endast vara till för sig själv. Här finns en stor variation av mötesplatser och sammanhang där kontakter och gemenskaper formas och liv fördjupas. Välkommen till vår gemenskap.

• Konsert med Barnkördagen 28/9 kl.16.00

Åsa Magnesköld & Camilla Raask lär oss många roliga sånger som vi sedan får framföra i konserten kl.16

• Konsert med Michael Strand, Stands Kör & Missionskyrkans Kör

Konsert med Michael Strand, Stands Kör & Missionskyrkans Kör; Et in terra pax (och på jorden fred) är en jazzmässa av Michael Strand som uruppfördes 2015. Detta verk har ett tonspråk som rör sig i gränslandet mellan jazz och klassisk musik.