Församlingen är människorna

Vi vill vara en församling och gemenskap för människor i Värnamo där vi ges möjlighet att upptäcka och växa i tron på Jesus Kristus. Vi vill vara en gemenskap där människor från alla håll och bakgrunder får dela sitt liv med någon annan. Vår församling vill inte endast vara till för sig själv. Här finns en stor variation av mötesplatser och sammanhang där kontakter och gemenskaper formas och liv fördjupas. Välkommen till vår gemenskap.

Missionskyrkans Minibrass

Att kunna spela ett instrument är jättekul!

Minibrasset är för dig som är 7-12 år.

Undervisningen sker i samarbete med Kulturskolan och blåslärare Elisabeth Lewitzki. Du erbjuds enskild undervisning (tid efter överenskommelse), orkester torsdagar kl 16.00-16.45 i Missionskyrkan och lån av instrument för endast 700 kr/termin.

Vi startar upp med informationsmöte den 6 september kl 16 i Missionkyrkan. Orkestern startar sedan 20 september.

För frågor eller för att anmäla sig kontakta:

Elisabeth Lewitzki
elisabeth.k.lewitzki@edu.varnamo.se