Församlingen är människorna

Vi vill vara en församling och gemenskap för människor i Värnamo där vi ges möjlighet att upptäcka och växa i tron på Jesus Kristus. Vi vill vara en gemenskap där människor från alla håll och bakgrunder får dela sitt liv med någon annan. Vår församling vill inte endast vara till för sig själv. Här finns en stor variation av mötesplatser och sammanhang där kontakter och gemenskaper formas och liv fördjupas. Välkommen till vår gemenskap.

Söndagsskola

Till Söndagsskolan är alla barn välkomna från och med hösten det år man fyller fyra. Vi är med i början av gudstjänsterna kl. 10.00 och går sedan ner till storstugan för att sjunga, ha storsamling, pyssla, samtala i smågrupper, spela bibelbingo och mycket mera! Vi håller på t.o.m 9/12-18 och börjar igen efter juluppehållet 13/1-19

Mer under Barn & familj