Församlingen är människorna

Vi vill vara en församling och gemenskap för människor i Värnamo där vi ges möjlighet att upptäcka och växa i tron på Jesus Kristus. Vi vill vara en gemenskap där människor från alla håll och bakgrunder får dela sitt liv med någon annan. Vår församling vill inte endast vara till för sig själv. Här finns en stor variation av mötesplatser och sammanhang där kontakter och gemenskaper formas och liv fördjupas. Välkommen till vår gemenskap.

värnamo soul children

En kör för dig som går i åk 5-8. Konceptet Soul Children kommer från bl. a USA och Norge. Goa soul/pop/gospellåtar kombinerat med dans/rörelse och ett tajt komp utgör Värnamo Soul Children.

Vi vill dessutom vara en plats där du får nya kompisar, blir sedd och uppskattad för den du är och där du får möjlighet att prata om livet och Gud.

För mer info kontakta:

Körledare Anna-Maria Toftgård
anna-maria.toftgard@missionskyrkan.org

Assisterande ledare:Maja Claesson, Hedvig Severinsson & Allis Törefors.

Plats: Musikrummet i Värnamo Missionskyrka
Repetitioner torsdagar udda veckor kl. 17.30-19.00. Start 30 aug.

Ingen föranmälan krävs. Bara kom!

HÖSTENS SPELNINGAR

28-29 september KÖRRESA till Soul Children-dag i Stockholm Gospel Choir Festival.

Sön 7 okt kl 10 sjunger vi i gudstjänst i Värnamo Missionskyrka.

Sön 18 nov kl 10 sjunger vi i gudstjänst i Värnamo Missionkyrka.

15 och 16 dec medverkar vi i Missionskyrkans stora julkonsert STRÅLANDE JUL.

För mer information kontakta:

Mer under Barn & familjUngdomMusik