Du är här:Start > Detta händer > Vigsel

Församlingen är människorna

Vi vill vara en församling och gemenskap för människor i Värnamo där vi ges möjlighet att upptäcka och växa i tron på Jesus Kristus. Vi vill vara en gemenskap där människor från alla håll och bakgrunder får dela sitt liv med någon annan. Vår församling vill inte endast vara till för sig själv. Här finns en stor variation av mötesplatser och sammanhang där kontakter och gemenskaper formas och liv fördjupas. Välkommen till vår gemenskap.

Vigsel

Grattis till kärleken. Det som kännetecknar äktenskapet är viljan att leva tillsammans, löftet att lova varandra trohet och att bekräfta den för människor runt omkring. Vigseln är en gudstjänst med bön om Guds välsignelse över dem som går in i äktenskapet. Det är en stor händelse i livet och en dag som ska kännas personlig. Ni är välkomna att tillsammans med pastor forma gudstjänsten till er vigselgudstjänst.

Mer under Livets skeden