Engagera dig

Att engagera sig i kyrkan kan vara ett bra sätt att lära känna nya människor. Det är också en förutsättning för att församlingen ska fungera. Nedan hittar du ett antal uppgifter att engagera sig i. Kanske har du en egen idé om vad du skulle vilja göra? Tveka inte att kontakta oss.

Basgrupp

Det finns 10 basgrupper i kyrkan som turas om att ha ansvar för vissa uppgifter så som att städa, baka och servera vid kyrkkaffet samt vara kyrkvärd. Att vara kyrkvärd innebär bland annat att hälsa människor välkomna till kyrkan och ta upp kollekt.

Ledare

Det finns ett stort behov av ledare i församlingen. Det finns ledare för vuxna så som Alpha men flest ledare finns det inom barn- och ungdomsverksamheten. Det behövs ständigt ledare till bland annat scoutverksamheten och Himlakul.

Socialt arbete

Värnamo Missionskyrka har medlemmar som hjälper till på Erikshjälpen som är en second hand-butik och Hela människan som jobbar med människor i socialt utsatta situationer.

I formuläret nedan kan du kontakta oss så hör vi av oss till dig.

Ämne:

Från:

Beskrivning:

Äntligen Fredag

- mötesplats för småbarnsfamiljer

Vi bjuder på enkel kvällsmat och barnen får möjlighet att leka och "fara runt" under första timman. Efter detta tar någon hand om barnen och vi föräldrar får möjlighet att samtala om smått och stort under andra timman. Vid något tillfälle kommer gästföreläsare och talar om familjeliv och föräldraskap / kristen tro och församlingsliv.

Vi möts mellan kl. 17.30-19.30.

Vill du bjuda med vänner och bekanta är du välkommen. Meddela till info@missionskyrkan.org om ni kommer. Vi betalar självkostnadspris för maten, max 100 kr per familj.

Ansvarig för samlingarna är