Engagera dig

Att engagera sig i kyrkan kan vara ett bra sätt att lära känna nya människor. Det är också en förutsättning för att församlingen ska fungera. Nedan hittar du ett antal uppgifter att engagera sig i. Kanske har du en egen idé om vad du skulle vilja göra? Tveka inte att kontakta oss.

Basgrupp

Det finns 10 basgrupper i kyrkan som turas om att ha ansvar för vissa uppgifter så som att städa, baka och servera vid kyrkkaffet samt vara kyrkvärd. Att vara kyrkvärd innebär bland annat att hälsa människor välkomna till kyrkan och ta upp kollekt.

Ledare

Det finns ett stort behov av ledare i församlingen. Det finns ledare för vuxna så som Alpha men flest ledare finns det inom barn- och ungdomsverksamheten. Det behövs ständigt ledare till bland annat scoutverksamheten och Himlakul.

Socialt arbete

Värnamo Missionskyrka har medlemmar som hjälper till på Erikshjälpen som är en second hand-butik och Hela människan som jobbar med människor i socialt utsatta situationer.

I formuläret nedan kan du kontakta oss så hör vi av oss till dig.

Ämne:

Från:

Beskrivning:

Barnvälsignelse

Välkommen till livet du lilla barn. Orden är både våra och Guds när en ny människa föds. I vår församling är du välkommen att bära fram ditt nyfödda barn för att tacka och be för det och där vi ber om Guds välsignelse över ert barn.

Många föräldrar vill bära fram sitt nyfödda barn i kyrkan för att tacka och be för det. Här kan ni välja att låta döpa ert barn. I dopet ger vi uttryck för vår tro att barn, innan de kunnat prestera något, också är Guds älskade barn.

Mer under Livets skeden