Engagera dig

Att engagera sig i kyrkan kan vara ett bra sätt att lära känna nya människor. Det är också en förutsättning för att församlingen ska fungera. Nedan hittar du ett antal uppgifter att engagera sig i. Kanske har du en egen idé om vad du skulle vilja göra? Tveka inte att kontakta oss.

Basgrupp

Det finns 10 basgrupper i kyrkan som turas om att ha ansvar för vissa uppgifter så som att städa, baka och servera vid kyrkkaffet samt vara kyrkvärd. Att vara kyrkvärd innebär bland annat att hälsa människor välkomna till kyrkan och ta upp kollekt.

Ledare

Det finns ett stort behov av ledare i församlingen. Det finns ledare för vuxna så som Alpha men flest ledare finns det inom barn- och ungdomsverksamheten. Det behövs ständigt ledare till bland annat scoutverksamheten och Himlakul.

Socialt arbete

Värnamo Missionskyrka har medlemmar som hjälper till på Erikshjälpen som är en second hand-butik och Hela människan som jobbar med människor i socialt utsatta situationer.

I formuläret nedan kan du kontakta oss så hör vi av oss till dig.

Ämne:

Från:

Beskrivning:

Bönegruppen "Destiny´s child"

Destiny,s child är namnet bönegruppen för dig som går åk 8
och uppåt. Gruppen startade under våren 2019 av en handfull konfirmander som
ville ha ett forum under veckan, utöver konfan där man kunde prata om tro och
livet på ett djupare plan.

Från och med hösten 2019 kommer vi att ses på gudstjänsten 1
gång i månaden och därefter fortsätta med att äta lunch, umgås och samtala.
Vill du vara med i denna goa gemenskap? Tveka inte att höra av dig till vår
ungdomsledare Hilda Ahlkvist.

Hilda Ahlkvist

Ungdomsledare