Du är här:Start > Givande > Engagera dig

Engagera dig

Att engagera sig i kyrkan kan vara ett bra sätt att lära känna nya människor. Det är också en förutsättning för att församlingen ska fungera. Nedan hittar du ett antal uppgifter att engagera sig i. Kanske har du en egen idé om vad du skulle vilja göra? Tveka inte att kontakta oss.

Basgrupp

Det finns 10 basgrupper i kyrkan som turas om att ha ansvar för vissa uppgifter så som att städa, baka och servera vid kyrkkaffet samt vara kyrkvärd. Att vara kyrkvärd innebär bland annat att hälsa människor välkomna till kyrkan och ta upp kollekt.

Ledare

Det finns ett stort behov av ledare i församlingen. Det finns ledare för vuxna så som Alpha men flest ledare finns det inom barn- och ungdomsverksamheten. Det behövs ständigt ledare till bland annat scoutverksamheten och Himlakul.

Socialt arbete

Värnamo Missionskyrka har medlemmar som hjälper till på Erikshjälpen som är en second hand-butik och Hela människan som jobbar med människor i socialt utsatta situationer.

I formuläret nedan kan du kontakta oss så hör vi av oss till dig.

Ämne:

Från:

Beskrivning:

• Konsert med Michael Strand, Stands Kör & Missionskyrkans Kör

Konsert med Michael Strand, Stands Kör & Missionskyrkans Kör; Et in terra pax (och på jorden fred) är en jazzmässa av Michael Strand som uruppfördes 2015. Detta verk har ett tonspråk som rör sig i gränslandet mellan jazz och klassisk musik.

• Konsert med Barnkördagen 28/9 kl.16.00

Åsa Magnesköld & Camilla Raask lär oss många roliga sånger som vi sedan får framföra i konserten kl.16