Du är här:Start > Givande > Engagera dig > Vigsel

Engagera dig

Att engagera sig i kyrkan kan vara ett bra sätt att lära känna nya människor. Det är också en förutsättning för att församlingen ska fungera. Nedan hittar du ett antal uppgifter att engagera sig i. Kanske har du en egen idé om vad du skulle vilja göra? Tveka inte att kontakta oss.

Basgrupp

Det finns 10 basgrupper i kyrkan som turas om att ha ansvar för vissa uppgifter så som att städa, baka och servera vid kyrkkaffet samt vara kyrkvärd. Att vara kyrkvärd innebär bland annat att hälsa människor välkomna till kyrkan och ta upp kollekt.

Ledare

Det finns ett stort behov av ledare i församlingen. Det finns ledare för vuxna så som Alpha men flest ledare finns det inom barn- och ungdomsverksamheten. Det behövs ständigt ledare till bland annat scoutverksamheten och Himlakul.

Socialt arbete

Värnamo Missionskyrka har medlemmar som hjälper till på Erikshjälpen som är en second hand-butik och Hela människan som jobbar med människor i socialt utsatta situationer.

I formuläret nedan kan du kontakta oss så hör vi av oss till dig.

Ämne:

Från:

Beskrivning:

Vigsel

Grattis till kärleken. Det som kännetecknar äktenskapet är viljan att leva tillsammans, löftet att lova varandra trohet och att bekräfta den för människor runt omkring. Vigseln är en gudstjänst med bön om Guds välsignelse över dem som går in i äktenskapet. Det är en stor händelse i livet och en dag som ska kännas personlig. Ni är välkomna att tillsammans med pastor forma gudstjänsten till er vigselgudstjänst.

Mer under Livets skeden