Du är här:Start > Detta händer > Gudstjänst

Gudstjänst

Gudstjänst är möten, mötet mellan min vardag och Guds verklighet, mötet mellan mitt liv och andra gudstjänstbesökares liv, mötet mellan tillbedjan och tilltal. I gudstjänstlivet vill vi vara inkluderande, välkomnande, mänskliga, attraktiva och bibelgrävande så att många olika människor finner sin väg in mot Gud och denna församling.

Vi möts till gudstjänst varje söndag kl. 10.00, ett möte vi vill ger riktning och nerv åt resten av veckan.

• Konsert med Barnkördagen 28/9 kl.16.00

Åsa Magnesköld & Camilla Raask lär oss många roliga sånger som vi sedan får framföra i konserten kl.16

• Konsert med Michael Strand, Stands Kör & Missionskyrkans Kör

Konsert med Michael Strand, Stands Kör & Missionskyrkans Kör; Et in terra pax (och på jorden fred) är en jazzmässa av Michael Strand som uruppfördes 2015. Detta verk har ett tonspråk som rör sig i gränslandet mellan jazz och klassisk musik.