Vi ber gärna för dig

Vi tror att Gud hör bön.

Kanske tänker du på något särskilt som du skulle vilja att vi hjälper dig att be för. Skriv ner dina tankar och skicka till oss, så tar vi med det i bön i kyrkan. Du är anonym om du väljer att inte skriva ditt namn eller kontaktuppgifter.

Jag vill ha förbön

Äntligen Fredag

- mötesplats för småbarnsfamiljer

Vi bjuder på enkel kvällsmat och barnen får möjlighet att leka och "fara runt" under första timman. Efter detta tar någon hand om barnen och vi föräldrar får möjlighet att samtala om smått och stort under andra timman. Vid något tillfälle kommer gästföreläsare och talar om familjeliv och föräldraskap / kristen tro och församlingsliv.

Vi möts mellan kl. 17.30-19.30.

Vill du bjuda med vänner och bekanta är du välkommen. Meddela till info@missionskyrkan.org om ni kommer. Vi betalar självkostnadspris för maten, max 100 kr per familj.

Ansvarig för samlingarna är