Vi ber gärna för dig

Vi tror att Gud hör bön.

Kanske tänker du på något särskilt som du skulle vilja att vi hjälper dig att be för. Skriv ner dina tankar och skicka till oss, så tar vi med det i bön i kyrkan. Du är anonym om du väljer att inte skriva ditt namn eller kontaktuppgifter.

Jag vill ha förbön

Barnvälsignelse

Välkommen till livet du lilla barn. Orden är både våra och Guds när en ny människa föds. I vår församling är du välkommen att bära fram ditt nyfödda barn för att tacka och be för det och där vi ber om Guds välsignelse över ert barn.

Många föräldrar vill bära fram sitt nyfödda barn i kyrkan för att tacka och be för det. Här kan ni välja att låta döpa ert barn. I dopet ger vi uttryck för vår tro att barn, innan de kunnat prestera något, också är Guds älskade barn.

Mer under Livets skeden

Onsdag 2 Sep