"När betalde du med kontanter senast?" - En film om givande i Värnamo Missionskyrka

Värnamo Missionskyrka vill uppmuntra och utmana till givande på många olika sätt. Vi vill ge tid, talang och pengar. Vi vill uttrycka passion för omvärlden omkring oss. Vi vill hjälpa oss själva att leva mer överlåtna till Jesus. Vi vill vara partners till Gud när Gud själv genom sin lokala församling engagerar sig i människors nåd och människors nöd.

Vi vill ge

Det finns olika sätt att engagera sig ekonomiskt i Värnamo Missionskyrka.

Vi vill särskilt uppmuntra till en stående överföring

till vår församlings bästa

Här kan du ladda ner foldern: Givande
För några år sedan skrevs en något mer omfattande folder, som ett studie över förvaltarskap och givande. Här kan du ladda ner foldern: Pengarna och Livet

Äntligen Fredag

- mötesplats för småbarnsfamiljer

Vi bjuder på enkel kvällsmat och barnen får möjlighet att leka och "fara runt" under första timman. Efter detta tar någon hand om barnen och vi föräldrar får möjlighet att samtala om smått och stort under andra timman. Vid något tillfälle kommer gästföreläsare och talar om familjeliv och föräldraskap / kristen tro och församlingsliv.

Vi möts mellan kl. 17.30-19.30.

Vill du bjuda med vänner och bekanta är du välkommen. Meddela till info@missionskyrkan.org om ni kommer. Vi betalar självkostnadspris för maten, max 100 kr per familj.

Ansvarig för samlingarna är