"När betalde du med kontanter senast?" - En film om givande i Värnamo Missionskyrka

Värnamo Missionskyrka vill uppmuntra och utmana till givande på många olika sätt. Vi vill ge tid, talang och pengar. Vi vill uttrycka passion för omvärlden omkring oss. Vi vill hjälpa oss själva att leva mer överlåtna till Jesus. Vi vill vara partners till Gud när Gud själv genom sin lokala församling engagerar sig i människors nåd och människors nöd.

Vi vill ge

Det finns olika sätt att engagera sig ekonomiskt i Värnamo Missionskyrka.

Vi vill särskilt uppmuntra till en stående överföring

till vår församlings bästa

Här kan du ladda ner foldern: Givande
För några år sedan skrevs en något mer omfattande folder, som ett studie över förvaltarskap och givande. Här kan du ladda ner foldern: Pengarna och Livet

Barnvälsignelse

Välkommen till livet du lilla barn. Orden är både våra och Guds när en ny människa föds. I vår församling är du välkommen att bära fram ditt nyfödda barn för att tacka och be för det och där vi ber om Guds välsignelse över ert barn.

Många föräldrar vill bära fram sitt nyfödda barn i kyrkan för att tacka och be för det. Här kan ni välja att låta döpa ert barn. I dopet ger vi uttryck för vår tro att barn, innan de kunnat prestera något, också är Guds älskade barn.

Mer under Livets skeden