"När betalde du med kontanter senast?" - En film om givande i Värnamo Missionskyrka

Värnamo Missionskyrka vill uppmuntra och utmana till givande på många olika sätt. Vi vill ge tid, talang och pengar. Vi vill uttrycka passion för omvärlden omkring oss. Vi vill hjälpa oss själva att leva mer överlåtna till Jesus. Vi vill vara partners till Gud när Gud själv genom sin lokala församling engagerar sig i människors nåd och människors nöd.

Vi vill ge

Det finns olika sätt att engagera sig ekonomiskt i Värnamo Missionskyrka.

Vi vill särskilt uppmuntra till en stående överföring

till vår församlings bästa

Här kan du ladda ner foldern: Givande
För några år sedan skrevs en något mer omfattande folder, som ett studie över förvaltarskap och givande. Här kan du ladda ner foldern: Pengarna och Livet

• Konsert med Michael Strand, Stands Kör & Missionskyrkans Kör

Konsert med Michael Strand, Stands Kör & Missionskyrkans Kör; Et in terra pax (och på jorden fred) är en jazzmässa av Michael Strand som uruppfördes 2015. Detta verk har ett tonspråk som rör sig i gränslandet mellan jazz och klassisk musik.

• Konsert med Barnkördagen 28/9 kl.16.00

Åsa Magnesköld & Camilla Raask lär oss många roliga sånger som vi sedan får framföra i konserten kl.16