"När betalde du med kontanter senast?" - En film om givande i Värnamo Missionskyrka

Värnamo Missionskyrka vill uppmuntra och utmana till givande på många olika sätt. Vi vill ge tid, talang och pengar. Vi vill uttrycka passion för omvärlden omkring oss. Vi vill hjälpa oss själva att leva mer överlåtna till Jesus. Vi vill vara partners till Gud när Gud själv genom sin lokala församling engagerar sig i människors nåd och människors nöd.

Vi vill ge

Det finns olika sätt att engagera sig ekonomiskt i Värnamo Missionskyrka.

Vi vill särskilt uppmuntra till en stående överföring

till vår församlings bästa

Här kan du ladda ner foldern: Givande
För några år sedan skrevs en något mer omfattande folder, som ett studie över förvaltarskap och givande. Här kan du ladda ner foldern: Pengarna och Livet

Vigsel

Grattis till kärleken. Det som kännetecknar äktenskapet är viljan att leva tillsammans, löftet att lova varandra trohet och att bekräfta den för människor runt omkring. Vigseln är en gudstjänst med bön om Guds välsignelse över dem som går in i äktenskapet. Det är en stor händelse i livet och en dag som ska kännas personlig. Ni är välkomna att tillsammans med pastor forma gudstjänsten till er vigselgudstjänst.

Mer under Livets skeden