Du är här:Start > Om oss > Lediga tjänster

Värnamo Missionskyrka och equmenia söker

Ungdomspastor 100%

Vi vill utöka vårt arbetslag med en ungdomspastor.
Vi söker Dig som vill jobba med ett tydligt uppdrag i ledarutveckling och undervisning bland barn och unga. I vårt ungdomsarbete strävar vi efter att barn och unga får växa i gemenskap med varandra och Jesus. Vi vill ge plats och möjlighet för samtal om tro, bön och avgörelse. Våra ledare är den största resursen vi har till att detta sker. Vi vill ytterligare stärka och vägleda våra ledare att fungera i sin roll bland barn och unga.
Vi söker Dig som får ett övergripande ansvar för undervisning i vårt ungdomsarbete, med fokus mot tonåren. Här ingår ansvaret för undervisning i ett stort konfirmandarbete med ca 100 konfirmander kommande år.
Du kommer att få jobba i ett stort och omfattande barn och ungdomsarbete och ingå i ett arbetslag med pastorer, diakon, musikledare, ungdomssocionom, ungdomsledare, administratör och vaktmästare. Vi önskar någon med pastorsutbildning till tjänsten. Är Du intresserad är du välkommen att höra av dig.

Sista ansökningsdag är 1/11 och vi behandlar ansökningar löpande. Tillträde efter överenskommelse.
Du mailar din ansökan, eller om du har frågor om tjänsten, till ansokan@missionskyrkan.org

Jörgen Schultz, ordförande i församlingen, 076-669 89 27