Till dig som är nyfiken på konfa hos oss 2019/2020:

Anmälan är öppen! Du anmäler dig här på vår hemsida senast den 31 augusti. Varmt välkommen att gå konfa hos oss!

Till nuvarande konfirmander:

GUDSTJÄNSTBESÖK

Under konfirmationsåret träffas vi varje onsdag, vi har olika aktiviteter och åker på hajker och läger. Utöver det ska konfirmanderna vara med på minst en gudstjänst varje månad, samt en extra under påskhelgen och en sön:arton-gudstjänst (första söndagen varje månad kl 18.00). Man ska även besöka Tonår en gång per termin. (Fredagar fr. kl 19.45).

Konfirmanden tar med sitt gudstjänstshäfte på gudstjänsten, besvarar de korta frågorna och ber sedan en konfaledare på plats att signera.

Gudstjänsthäftet ska vara fullt innan konfirmationen är slut. Självklart är hela familjen välkommen på gudstjänster under hela året! Vi har även söndagsskola från de som är från fyra år upp till de som går i åk 7!

FÖRÄLDRATRÄFFAR

19 september är ni som föräldrar välkomna på den allra sista föräldraträffen för konfaåret kl. 17-18 (fika från kl 17.45) i Missionskyrkan. Precis som tidigare träffar är föräldraträffarna i serveringslokalen, direkt till höger när man kommer in i kyrkan. Under träffarna får ni viktig information som berör konfirmationsåret, du bjuds på kaffe och fralla. Tillsammans med andra föräldrar, pastor Britta Bolmenäs och ungdomssocionom Evelina Westberg samtalar ni om aktuella och viktiga ämnen.

ÖVRIGA VIKTIGA DATUM ATT BOKA IN

För alla konfirmander:

5-10 augusti (vecka 32) kommer vi att anordna ett
sommarläger för konfirmanderna. Boka in dessa datum! Mer info kommer under våren.

GRUPP 1:

16-17 augusti avslutningshajk då vi förbereder inför konfirmationshögtiden i september.

21 aug, 28 aug, 4 sept då vi övar inför avslutningen.

6 september och 8 september Högtidshelg med
konfirmationsavslutning i Missionskyrkan.

11 september har vi sista konfaträffen

19 september konfaårets sista föräldaträff kl 17-18.

GRUPP 2:

17-18 augusti avslutningshajk då vi förbereder
inför konfirmationshögtiden i september.

21 aug och 28 aug då vi övar inför avslutningen.

30 augusti och 1 september Högtidshelg med
konfirmationsavslutning i Missionskyrkan.

4 september har vi sista konfaträffen.

19 september konfaårets sista föräldaträff kl 17-18.

FRÅGOR?

Om ni har några frågor, funderingar eller tankar vill vi svara på dem och tänka med er. Ta kontakt med Evelina Westberg, ansvarig för konfirmationen.

Guds välsignelse över dig!

//Konfaledarna

Evelina Westberg