Ungdomskören Livslust

LIVSLUST

En av Sveriges största ungdomskörer har sitt hem i Värnamo Missionskyrka. Kören, som heter Livslust, är en av sex körer som finns i Värnamo Missionskyrka. Medlemmarna kommer från de olika kyrkorna och orterna i och omkring Värnamo. Livslust består ungdomar i åldrarna 15-20 år och vi sjunger mestadels gospel.

Ungdomskören Livslust har gjort flera körresor i Sverige och Europa. Vi har samarbetat med flera artister och medverkat i flera musikfestivaler.

En kompgrupp bestående av Klara Aune- piano, Gustav Persson - gitarr, Felix Rapp- bas samt Eric Nilsson - trummor ingår i Livslust.

Livslust repeterar i Värnamo Missionskyrka varje fredag kl.18:00-19.30 med start 7 sept.

(fre 31 aug sjunger vi för och med konfirmanderna i gudstjänst kl 18 . Samling kl 17.)

HÄR KAN DU HÖRA LIVSLUST:

Sön 16 sept kl 10 sjunger vi i gudstjänst i Missionskyrkan.

Ons 26 sept medverkar vi i Chicago Mass Choirs konsert i Arken, Värnamo kl 19.

28-30 sept medverkar vi i Stockholm Gospel Choir Festival

Fre 19 okt kl 21 KONSERT i Habo.

15 och 16 dec medverkar vi i Värnamo Missionskyrkas stora julkonsert Strålande Jul.

Vill du boka Livslust eller har mer information om kören kontakta

Anna-Maria Toftgård

Församlingsmusiker