Värnamo Missionskyrka och equmenia-Värnamo vill hjälpa människor att

• Komma till tro
  • Växa i tro
  • Leva i tro
  • Dela sin tro

Församlingens övergripande mål

Vara en växande församling som regelbundet får hjälpa medmänniskor fram till en personlig tro på Jesus Kristus och till församlingsmedlemskap. Detta ska leda till att församlingen växer såväl i fördjupning som numerärt.

Jag vill dela församlingens mål att:

Personligt mål

• Be Gud visa mig en vän, granne, arbetskamrat eller skolkamrat att be för.
  • Regelbundet be för den vännen, grannen, arbetskamraten eller skolkamraten
  • Bjuda honom eller henne hem eller på annat sätt umgås så att ett samtal om tron kan bli en naturlig del
  • Bjuda honom/henne till någon samling i kyrkan

Gemensamma mål

1. En levande gudstjänst
    Visionen är att vi har en gudstjänst där alla är delaktiga och där alla blir berörda.
  2. Fungerande smågrupper
    Visionen är att alla i församlingen och dess närhet är med i en smågrupp där tro, erfarenhet och vårt liv delas med varandra i bön.
  3. Fungerande vardagsliv
    Visionen är att alla församlingens medlemmar ser sig som Jesu tjänare i mötet med grannar, vänner, arbetskamrater och skolkamrater.

Äntligen Fredag

- mötesplats för småbarnsfamiljer

Vi bjuder på enkel kvällsmat och barnen får möjlighet att leka och "fara runt" under första timman. Efter detta tar någon hand om barnen och vi föräldrar får möjlighet att samtala om smått och stort under andra timman. Vid något tillfälle kommer gästföreläsare och talar om familjeliv och föräldraskap / kristen tro och församlingsliv.

Vi möts mellan kl. 17.30-19.30.

Vill du bjuda med vänner och bekanta är du välkommen. Meddela till info@missionskyrkan.org om ni kommer. Vi betalar självkostnadspris för maten, max 100 kr per familj.

Ansvarig för samlingarna är

Julia Oxenlöv