Värnamo Missionskyrka och equmenia-Värnamo vill hjälpa människor att

• Komma till tro
  • Växa i tro
  • Leva i tro
  • Dela sin tro

Församlingens övergripande mål

Vara en växande församling som regelbundet får hjälpa medmänniskor fram till en personlig tro på Jesus Kristus och till församlingsmedlemskap. Detta ska leda till att församlingen växer såväl i fördjupning som numerärt.

Jag vill dela församlingens mål att:

Personligt mål

• Be Gud visa mig en vän, granne, arbetskamrat eller skolkamrat att be för.
  • Regelbundet be för den vännen, grannen, arbetskamraten eller skolkamraten
  • Bjuda honom eller henne hem eller på annat sätt umgås så att ett samtal om tron kan bli en naturlig del
  • Bjuda honom/henne till någon samling i kyrkan

Gemensamma mål

1. En levande gudstjänst
    Visionen är att vi har en gudstjänst där alla är delaktiga och där alla blir berörda.
  2. Fungerande smågrupper
    Visionen är att alla i församlingen och dess närhet är med i en smågrupp där tro, erfarenhet och vårt liv delas med varandra i bön.
  3. Fungerande vardagsliv
    Visionen är att alla församlingens medlemmar ser sig som Jesu tjänare i mötet med grannar, vänner, arbetskamrater och skolkamrater.

Missionskyrkans Minibrass

Att kunna spela ett instrument är jättekul!

Minibrasset är för dig som är 7-12 år.

Undervisningen sker i samarbete med Kulturskolan och blåslärare Elisabeth Lewitzki. Du erbjuds enskild undervisning (tid efter överenskommelse), orkester torsdagar kl 16.00-16.45 i Missionskyrkan och lån av instrument för endast 700 kr/termin.

Vi startar upp med informationsmöte den 6 september kl 16 i Missionkyrkan. Orkestern startar sedan 20 september.

För frågor eller för att anmäla sig kontakta:

Elisabeth Lewitzki
elisabeth.k.lewitzki@edu.varnamo.se