Du är här:Start > Om oss > Vår Tro > Tonår

Värnamo Missionskyrka och equmenia-Värnamo vill hjälpa människor att

• Komma till tro
  • Växa i tro
  • Leva i tro
  • Dela sin tro

Församlingens övergripande mål

Vara en växande församling som regelbundet får hjälpa medmänniskor fram till en personlig tro på Jesus Kristus och till församlingsmedlemskap. Detta ska leda till att församlingen växer såväl i fördjupning som numerärt.

Jag vill dela församlingens mål att:

Personligt mål

• Be Gud visa mig en vän, granne, arbetskamrat eller skolkamrat att be för.
  • Regelbundet be för den vännen, grannen, arbetskamraten eller skolkamraten
  • Bjuda honom eller henne hem eller på annat sätt umgås så att ett samtal om tron kan bli en naturlig del
  • Bjuda honom/henne till någon samling i kyrkan

Gemensamma mål

1. En levande gudstjänst
    Visionen är att vi har en gudstjänst där alla är delaktiga och där alla blir berörda.
  2. Fungerande smågrupper
    Visionen är att alla i församlingen och dess närhet är med i en smågrupp där tro, erfarenhet och vårt liv delas med varandra i bön.
  3. Fungerande vardagsliv
    Visionen är att alla församlingens medlemmar ser sig som Jesu tjänare i mötet med grannar, vänner, arbetskamrater och skolkamrater.

Tonår

Varje fredag har vi ungdomskvällar i Missionskyrkan. Tonår är öppet för alla från sexan och uppåt men inriktar sig till de som går i åttan och nian.

En kväll ser vanligtvis ut så här:

Kl. 19.45 Happening
Vi träffas och hänger en stund innan vi drar igång med aktivitet kl. 19:45. Det kan vara allt från tårtbakartävling, film, musikcafé eller lovsångskvällar.

Vi är ett gött ledargäng som tar emot er när ni kommer!

Kl. 21.15 Andakt

Vi saktar ned tempot en aning och ställer in fokuset på det som är fredagkvällarnas centrum - Jesus. Några utav kyrkans ungdomar leder lovsång och en ledare delar något ifrån sin tro.

Kl. 22.00 Häng i café

Efter andakten är kvällens program slut och caféet brukar vara platsen som man avslutar kvällen i.

Kl. 24.00 Slut

Varmt välkomna!

PS. Glöm inte att gå med i vår Facebook-grupp; TONÅR i Värnamo Missionskyrka. Där kommer info ut om vad som händer på tonår.

Följ oss gärna på vårt instagramkonto: equmeniavarnamo

Joel Andersson

Ungdomsledare