Värnamo Missionskyrka och equmenia-Värnamo vill hjälpa människor att

• Komma till tro
  • Växa i tro
  • Leva i tro
  • Dela sin tro

Församlingens övergripande mål

Vara en växande församling som regelbundet får hjälpa medmänniskor fram till en personlig tro på Jesus Kristus och till församlingsmedlemskap. Detta ska leda till att församlingen växer såväl i fördjupning som numerärt.

Jag vill dela församlingens mål att:

Personligt mål

• Be Gud visa mig en vän, granne, arbetskamrat eller skolkamrat att be för.
  • Regelbundet be för den vännen, grannen, arbetskamraten eller skolkamraten
  • Bjuda honom eller henne hem eller på annat sätt umgås så att ett samtal om tron kan bli en naturlig del
  • Bjuda honom/henne till någon samling i kyrkan

Gemensamma mål

1. En levande gudstjänst
    Visionen är att vi har en gudstjänst där alla är delaktiga och där alla blir berörda.
  2. Fungerande smågrupper
    Visionen är att alla i församlingen och dess närhet är med i en smågrupp där tro, erfarenhet och vårt liv delas med varandra i bön.
  3. Fungerande vardagsliv
    Visionen är att alla församlingens medlemmar ser sig som Jesu tjänare i mötet med grannar, vänner, arbetskamrater och skolkamrater.

Ungdomskören Livslust

LIVSLUST

-Sveriges största ungdomskör har sitt hem i Värnamo Missionskyrka. Kören, som heter Livslust, är en av sex körer som finns i Värnamo Missionskyrka. Medlemmarna kommer från de olika kyrkorna och orterna i och omkring Värnamo. Livslust består av ett 150-tal ungdomar i åldrarna 15-20 år.

Repertoaren består till stor del av gospel och då speciellt den svart gospeln som kommer ifrån USA. Texterna framförs på engelska och musiken är fartfylld.

Ungdomskören Livslust har turnerat en hel del inom Sveriges gränser samt också i Österrike, Slovenien, Italien, Norge, Danmark samt sju gånger till England. 2012, 2014 och 2016 var Livslust inbjudna som gästkör vid Gospelkirchentag i Tyskland, en av Europas största gospelfestivaler med ca 6000 medverkande sångare.

Livslust har även medverkat tillsammans med Cyndee Peters, Johan Stengård, Praise Unit, Christoffer Hiding, Sarah Kelly, Samuel Ljungbladh, Walt Whitman och Ole Börud. Livslust har även medverkat i SVT och två gånger på Gullbrannafestivalen.

En kompgrupp bestående av Klara Aune- piano, Gustav Persson - gitarr, Felix Rapp- bas samt Eric Nilsson - trummor ingår i Livslust.

SPELNINGAR 2017

Livslust repeterar i Värnamo Missionskyrka varje fredag kl.18:30-20:00.

HÄR KAN DU HÖRA LIVSLUST:

Sön 3 sep kl.10 + 12 Livslust i Värnamo Missionskyrka

Lör 14 okt kl.19:00 Livslust i Värnamo Missionskyrka. Adan sista konsert som körledare för Livslust.

lör 16 dec kl.15 + 18 Livslust Strålande Jul 2017 i Värnamo Missionskyrka. Förköp fr 24 okt: www.missionskyrkan.org

Vill du boka Livslust eller har mer information om kören kontakta

Anna-Maria Toftgård

Församlingsmusiker