Du är här:Start > Givande > Äntligen Fredag

En lokal församling är delaktighet och ansvar. Vi ger varandra och andra av vår tid, vår talang och våra pengar.

Det viktiga med både vår tid, talang och våra pengar är kanske att tillsammans med anda vara indragna i något som är större än vårt eget liv och där finns vi till både för Gud och andra människor.

Här kan du läsa om hur du kan vara med och i delaktighet och ansvar.

Äntligen Fredag

- mötesplats för småbarnsfamiljer

Vi bjuder på enkel kvällsmat och barnen får möjlighet att leka och "fara runt" under första timman. Efter detta tar någon hand om barnen och vi föräldrar får möjlighet att samtala om smått och stort under andra timman. Vid något tillfälle kommer gästföreläsare och talar om familjeliv och föräldraskap / kristen tro och församlingsliv.

Vi möts mellan kl. 17.30-19.30.

Vill du bjuda med vänner och bekanta är du välkommen. Meddela till info@missionskyrkan.org om ni kommer. Vi betalar självkostnadspris för maten, max 100 kr per familj.

Ansvarig för samlingarna är