Radio MF

Radio MF hittar du på FM 98,1. Här kan du lyssna på utsändning av söndagens gudstjänst, morgonandakter och musikprogram.

Måndag kl. 20.00

Morgonandakter

Måndag – Fredag kl. 6.15, 7.15 och 8.15. Här delar vi ansvaret för andakterna med de andra kyrkorna i Värnamo.

Musikstunden

Vardagar 06.00–12.00

Välkomna att lyssna!

Äntligen Fredag

- mötesplats för småbarnsfamiljer

Vi bjuder på enkel kvällsmat och barnen får möjlighet att leka och "fara runt" under första timman. Efter detta tar någon hand om barnen och vi föräldrar får möjlighet att samtala om smått och stort under andra timman. Vid något tillfälle kommer gästföreläsare och talar om familjeliv och föräldraskap / kristen tro och församlingsliv.

Vi möts mellan kl. 17.30-19.30.

Vill du bjuda med vänner och bekanta är du välkommen. Meddela till info@missionskyrkan.org om ni kommer. Vi betalar självkostnadspris för maten, max 100 kr per familj.

Ansvarig för samlingarna är