Du är här:Start > Om oss > Barnvälsignelse

Värnamo Missionskyrka har funnits i centrala Värnamo i drygt 150 år och vi är en del av Equmeniakyrkan i Sverige, som vill vara en "kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar - mig, dig och världen." Det försöker vi leva i vårt lokala sammanhang.

Barnvälsignelse

Välkommen till livet du lilla barn. Orden är både våra och Guds när en ny människa föds. I vår församling är du välkommen att bära fram ditt nyfödda barn för att tacka och be för det och där vi ber om Guds välsignelse över ert barn.

Många föräldrar vill bära fram sitt nyfödda barn i kyrkan för att tacka och be för det. Här kan ni välja att låta döpa ert barn. I dopet ger vi uttryck för vår tro att barn, innan de kunnat prestera något, också är Guds älskade barn.

Mer under Livets skeden

Document Moved

Object Moved

This document may be found here