Du är här:Start > Ungdom > Konfirmation

Konfirmation

Är du 14 år? Vill du få nya vänner, skratta mycket, börja förstå mer av vem du är, prata om viktiga frågor och kanske upptäcka vad en kristen tro är och vad ett kristet liv innebär? Då är konfirmationen något för dig!

Under året vill vi skapa en plats där du kan lära känna nya vänner, åka på hajk och läger. Vi hoppas att du ska trivas och få med dig goda värderingar som kan vara viktiga nu, om ett tag och när du kliver in i vuxenlivet.

Vi träffas i Missionskyrkan varje onsdag kl.16.00-18.00 för undervisning, smågrupper, fika och andakt. Några gånger under året får vi besök av gäster. Du kommer också få vara med i församlingens gudstjänstliv och haka på tonår i allt vad vi gör!

Konfirmationen börjar onsdagen den 13 september och avslutas med en stor och festlig konfirmationshögtid i början av september 2018.

Tisdagen den 23 maj kl.17.30 är du och dina föräldrar välkomna på en informationsträff, då vill vi berätta mer och svara på frågor! Varmt välkommen!

Hör av dig om du har några frågor!

Använd denna länk för att anmäla dig

Mer under Livets skedenUngdom