Du är här:Start > Ungdom > Konfirmation

MISSIONSKYRKAN

Välkommen att gå konfa hos oss! Konfirmationsåret börjar med en övernattningi början av oktober, sedan träffas vi på onsdagar kl 17-19 i Missionskyrkan för undervisning och samtal i smågrupper, vi arbetar mycket med praktiska övningar och använder alla sinnen.

Vi avslutar varje träff med fika och andakt.

På våren åker vi på läger till Strandgården, Halmstad tillsammans med andra konfirmander och vi har övernattningar även efter jul och i augusti.

Gudstjänsten
och församlingen är en viktig del av konfirmationen och under året kommer du som konfirmand att få vara med i gudstjänster och se hur det fungerar i en församling.

Konfirmationsåret
avslutas med en stor och festlig konfirmationshögtid i början av september 2021.

Kostnad

Konfirmationsundervisning, bibel mm är gratis, men vi tar ut en avgift för hajker och läger.

Anmälan

Vi vill ha din anmälan senast 31 augusti. Du anmäler dig på vår hemsida www.missionskyrkan.org.
Anmälan öppnar 3 juni.

Informationsträff

Om det är möjligt att samlas igen i juni så är du och dina föräldrar välkomna på informationsträff tisdagen den 2 juni kl. 18 i Missionskyrkan, då vill vi berätta mer och svara på frågor! Alternativt datum är tisdagen den 25 augusti kl 18.

Info finns också på vår hemsida och du kan maila eller ringa oss så svarar vi på dina frågor!

Har du frågor?

Välkommen att
höra av dig till ungdomspastor

Carolina