Du är här:Start > Ungdom > Sommarjobb

Sommarjobb

Du som är född 2005-2007 och är folkbokförd i Värnamo kommun har nu chans att jobba i Värnamo Missionskyrka i sommar genom Värnamo kommuns feriearbete!

Hos oss blir du en del av ungdomsteamet där du arbetar nära ungdomsledare och ungdomssocionom. Arbetet innebär att planera aktiviteter för barn och ungdomar samt vara med i genomförandet av dessa. Dagläger för Tweenies i åldern 10-13 år, aktiviteter för Tonår från 13 år, är några exempel. Uppgifter som att planera andakter och undervisning utifrån bibeln samt praktiska inslag ingår också i arbetet. Du arbetar 6 h om dagen under tisdag -fredag under v. 24 och måndag - torsdag under v. 25. Totalt 48 h. Tiderna som gäller är kl. 9-16, med 1 h rast totalt under passet.
Lön utgår enligt kommunens avtal.

Du behöver inte ha någon specifik erfarenhet men vi ser gärna att du tycker om att umgås med barn och ungdomar samt gillar att vara kreativ.
Vi har två platser att erbjuda. Utdrag ur belastningsregistret ska lämnas in.

Ansök genom att skicka en ansökan till fritidsservice@varnamo.se OCH till david.nilsson@missionskyrkan.org.
Märk ansökan med "Feriejobb ansökan" och ange att det är i Värnamo Missionskyrka du önskar arbeta. Bifoga personligt brev och CV med din ansökan.


Tveka inte att höra av dig vid frågor.
Välkommen med din ansökan!

David Nilsson

”Pastor med inriktning mot yngre”

0370-34 11 05
070-410 32 85
david.nilsson@missionskyrkan.org

Mer under Ungdom

Evenemang