Sponsorhuset - stöd Värnamo SMU


Värnamo SMU har fått en ny samarbetspartner vid namn Sponsorhuset som kommer att hjälpa vår förening att få in pengar.

Är du också den som beställer biljetter, hotell, resor, filmer, CD-skivor, böcker, eller tjänster på Internet? Bra, fortsätt med det! Nu kan du nämligen handla från 150 välkända nätbutiker och samtidigt stödja Värnamo SMU. Varje gång du beställer något av dessa nätbutiker via Sponsorhuset så tillfaller ett sponsorbidrag till Värnamo SMU utan det kostar något extra för dig
Nu behöver vi ert stöd!
Läs mer här >> http://www.sponsorhuset.se/varnamosmu

5 kr för varje ny medlem - anmäl dig gratis till Cint nu!

CINT är ett marknadsundersökningsföretag som sponsrar Värnamo SMU med 5-30 kronor varje gång DU besvarar deras frågor via mail cirka 1 gång/månad. (Det tar endast 5-10 minuter att besvara dessa). När man anmäler sig så får Värnamo SMU dessutom 5 kronor som start! Be dina vänner, kollegor och släkt att anmäla sig nu! Gör vi detta allihop så blir det bra med pengar till Värnamo SMU.
Läs mer här >> http://www.sponsorhuset.se/varnamosmu/butik/cint

Samla poäng och växla in mot presentkort

Det är inte ”bara” Värnamo SMU som tjänar på detta koncept. Du får nämligen poäng på alla dina köp som du sen kan växla in mot presentkort och biobiljetter. Bli gratis medlem och få 2860 bonuspoäng.

Så här samlar du poäng:

•För varje krona som du genererar till din förening får du 50 poäng.

•För varje Cintundersökning som du gör får du 75 poäng.

•Som startbonus får du 2860 poäng då du registrerar dig
Läs mer här >> http://www.sponsorhuset.se/varnamosmu/minasidor

Varma Hälsningar

Värnamo SMU

Konfirmation

MISSIONSKYRKAN

Är du 14 år? Vill du få nya vänner, skratta mycket, börja förstå mer av vem du är, prata om viktiga frågor och kanske upptäcka vad en kristen tro är och vad ett kristet liv innebär? Då är konfirmationen något för dig! Under året vill vi skapa en plats där du kan lära känna nya vänner, åka på hajk och läger. Vi hoppas att du ska trivas och få med dig goda värderingar som
kan vara viktiga nu, om ett tag och när du kliver in i vuxenlivet.

Hur funkar det?

Under konfaåret 18/19 kommer vi att ha två konfirmationsgrupper där du har möjlighet att välja att gå antingen på onsdagar eller torsdagar kl 16-17.30. Dessa tillfällen kommer att fyllas av undervisning, samtal i smågrupper, fika och andakt. Du kommer också få vara med i församlingens gudstjänstliv och haka på tonår på fredagkvällar! Konfirmationen börjar med en hajk första helgen i oktober och avslutas med en stor och festlig konfirmationshögtid i början av september 2019. Under året kommer vi sammanlagt att åka på 3 hajker och ett läger på Strandgården.

Kostnad?

Konfirmationsundervisningen är helt gratis, men vi tar ut en avgift för de hajker och läger vi åker på.

Anmälan?
Vi vill ha din anmälan senast 31 augusti. Du anmäler dig på vår hemsida www.missionskyrkan.org. Anmälan öppnar 29 maj kl 18.

Informationsträff

Tisdagen den 29 maj kl. 18 är du och dina föräldrar välkomna på en informationsträff, då vill vi berätta mer och svara på frågor!
Varmt välkommen!

Har du frågor?

Hör av dig vid frågor och anmälan till ungdomssocionom Evelina Westberg, 0704-103283, evelina.westberg@missionskyrkan.org

Mer under Livets skedenUngdom