Du är här:Start > Ungdom > Sponsorhuset > Sommarjobb

Sponsorhuset - stöd Värnamo Equmenia


Värnamo Equmenia har en samarbetspartner vid namn Sponsorhuset som kommer att hjälpa vår förening att få in pengar.

Är du också den som beställer biljetter, hotell, resor, filmer, CD-skivor, böcker, eller tjänster på Internet? Bra, fortsätt med det! Nu kan du nämligen handla från 150 välkända nätbutiker och samtidigt stödja Värnamo SMU. Varje gång du beställer något av dessa nätbutiker via Sponsorhuset så tillfaller ett sponsorbidrag till Värnamo SMU utan det kostar något extra för dig
Nu behöver vi ert stöd!
Läs mer här >> http://www.sponsorhuset.se/varnamosmu

5 kr för varje ny medlem - anmäl dig gratis till Cint nu!

CINT är ett marknadsundersökningsföretag som sponsrar Värnamo SMU med 5-30 kronor varje gång DU besvarar deras frågor via mail cirka 1 gång/månad. (Det tar endast 5-10 minuter att besvara dessa). När man anmäler sig så får Värnamo SMU dessutom 5 kronor som start! Be dina vänner, kollegor och släkt att anmäla sig nu! Gör vi detta allihop så blir det bra med pengar till Värnamo SMU.
Läs mer här >> http://www.sponsorhuset.se/varnamosmu/butik/cint

Samla poäng och växla in mot presentkort

Det är inte ”bara” Värnamo SMU som tjänar på detta koncept. Du får nämligen poäng på alla dina köp som du sen kan växla in mot presentkort och biobiljetter. Bli gratis medlem och få 2860 bonuspoäng.

Så här samlar du poäng:

•För varje krona som du genererar till din förening får du 50 poäng.

•För varje Cintundersökning som du gör får du 75 poäng.

•Som startbonus får du 2860 poäng då du registrerar dig
Läs mer här >> http://www.sponsorhuset.se/varnamosmu/minasidor

Varma Hälsningar

Värnamo SMU

Sommarjobb

Du som är född 2005-2007 och är folkbokförd i Värnamo kommun har nu chans att jobba i Värnamo Missionskyrka i sommar genom Värnamo kommuns feriearbete!

Hos oss blir du en del av ungdomsteamet där du arbetar nära ungdomsledare och ungdomssocionom. Arbetet innebär att planera aktiviteter för barn och ungdomar samt vara med i genomförandet av dessa. Dagläger för Tweenies i åldern 10-13 år, aktiviteter för Tonår från 13 år, är några exempel. Uppgifter som att planera andakter och undervisning utifrån bibeln samt praktiska inslag ingår också i arbetet. Du arbetar 6 h om dagen under tisdag -fredag under v. 24 och måndag - torsdag under v. 25. Totalt 48 h. Tiderna som gäller är kl. 9-16, med 1 h rast totalt under passet.
Lön utgår enligt kommunens avtal.

Du behöver inte ha någon specifik erfarenhet men vi ser gärna att du tycker om att umgås med barn och ungdomar samt gillar att vara kreativ.
Vi har två platser att erbjuda. Utdrag ur belastningsregistret ska lämnas in.

Ansök genom att skicka en ansökan till fritidsservice@varnamo.se OCH till david.nilsson@missionskyrkan.org.
Märk ansökan med "Feriejobb ansökan" och ange att det är i Värnamo Missionskyrka du önskar arbeta. Bifoga personligt brev och CV med din ansökan.


Tveka inte att höra av dig vid frågor.
Välkommen med din ansökan!

David Nilsson

”Pastor med inriktning mot yngre”

0370-34 11 05
070-410 32 85
david.nilsson@missionskyrkan.org

Mer under Ungdom

Evenemang