Du är här:Start > Ungdom > Tonår

Tonår

Varje fredag har vi ungdomskvällar i Missionskyrkan. Tonår är öppet för alla från sexan och uppåt men inriktar sig till de som går i åttan och nian.

En kväll ser vanligtvis ut så här:

Kl. 19.45 Happening
Vi träffas och hänger en stund innan vi drar igång med aktivitet kl. 19:45. Det kan vara allt från tårtbakartävling, film, musikcafé eller lovsångskvällar.

Vi är ett gött ledargäng som tar emot er när ni kommer!

Kl. 21.15 Andakt

Vi saktar ned tempot en aning och ställer in fokuset på det som är fredagkvällarnas centrum - Jesus. Några utav kyrkans ungdomar leder lovsång och en ledare delar något ifrån sin tro.

Kl. 22.00 Häng i café

Efter andakten är kvällens program slut och caféet brukar vara platsen som man avslutar kvällen i.

Kl. 24.00 Slut

Varmt välkomna!

PS. Glöm inte att gå med i vår Facebook-grupp; TONÅR i Värnamo Missionskyrka. Där kommer info ut om vad som händer på tonår.

Följ oss gärna på vårt instagramkonto: equmeniavarnamo

Joel Andersson

Ungdomsledare