Ungdomskören Livslust

LIVSLUST

Livslust repeterar i Värnamo Missionskyrka varje fredag kl.18:00 vi avslutar varje övning-19.30 med att fika tillsammans.

Välkommen med du också!

En av Sveriges största ungdomskörer har sitt hem i Värnamo Missionskyrka. Kören, som heter Livslust, är en av sex körer som finns i Värnamo Missionskyrka. Medlemmarna kommer från de olika kyrkorna och orterna i och omkring Värnamo. Livslust består ungdomar i åldrarna 15-20 år och vi sjunger mestadels gospel.

Ungdomskören Livslust har gjort flera körresor i Sverige och Europa. Vi har samarbetat med flera artister och medverkat i flera musikfestivaler.

En kompgrupp bestående av Allis Törefors - piano, Alfons Lundberg - gitarr, Axel Svedberg- bas samt Hugo Lundqvist - trummor ingår i Livslust.

Vill du boka Livslust eller har mer information om kören kontakta

Anna-Maria Toftgård

Församlingsmusiker