Ungdomskören Livslust

LIVSLUST

-Sveriges största ungdomskör har sitt hem i Värnamo Missionskyrka. Kören, som heter Livslust, är en av sex körer som finns i Värnamo Missionskyrka. Medlemmarna kommer från de olika kyrkorna och orterna i och omkring Värnamo. Livslust består av ett 150-tal ungdomar i åldrarna 15-20 år.

Repertoaren består till stor del av gospel och då speciellt den svart gospeln som kommer ifrån USA. Texterna framförs på engelska och musiken är fartfylld.

Ungdomskören Livslust har turnerat en hel del inom Sveriges gränser samt också i Österrike, Slovenien, Italien, Norge, Danmark samt sju gånger till England. 2012, 2014 och 2016 var Livslust inbjudna som gästkör vid Gospelkirchentag i Tyskland, en av Europas största gospelfestivaler med ca 6000 medverkande sångare.

Livslust har även medverkat tillsammans med Cyndee Peters, Johan Stengård, Praise Unit, Christoffer Hiding, Sarah Kelly, Samuel Ljungbladh, Walt Whitman och Ole Börud. Livslust har även medverkat i SVT och två gånger på Gullbrannafestivalen.

En kompgrupp bestående av Klara Aune- piano, Gustav Persson - gitarr, Felix Rapp- bas samt Eric Nilsson - trummor ingår i Livslust.

SPELNINGAR 2017

Livslust repeterar i Värnamo Missionskyrka varje fredag kl.18:30-20:00.

HÄR KAN DU HÖRA LIVSLUST:

Sön 3 sep kl.10 + 12 Livslust i Värnamo Missionskyrka

Lör 14 okt kl.19:00 Livslust i Värnamo Missionskyrka. Adan sista konsert som körledare för Livslust.

lör 16 dec kl.15 + 18 Livslust Strålande Jul 2017 i Värnamo Missionskyrka. Förköp fr 24 okt: www.missionskyrkan.org

Vill du boka Livslust eller har mer information om kören kontakta

Anna-Maria Toftgård

Församlingsmusiker